PSD vrea ca premierul să prezinte, în Parlament, rezultatele vizitei sale la Bruxelles

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat că premierul Florin Cîţu trebuie să vină în Parlament, în această săptămână, pentru a da explicaţii în legătură cu rezultatele vizitei sale la Bruxelles şi cu Planul naţional de redresare şi rezilienţă, relatează G4Media.

„Am decis ca premierul Florin Cîţu să vină în Parlament, în săptămâna 15-19 (februarie – n.r.), în conformitate cu regulamentul Camerei Deputaţilor, pentru a da explicaţii. Trebuie să spună foarte clar care sunt rezultatele vizitei la Bruxelles şi de ce îşi bate joc de Planul naţional de redresare şi rezilienţă”, a spus Oprea, într-o conferinţă de presă după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

El a adăugat că Planul naţional de redresare şi rezilienţă trebuie să fie dezbătut în Parlamentul României.

„Preşedintele Marcel Ciolacu a avut săptămâna trecută discuţii cu comisarii europeni. Toţi ne-au vorbit despre cele 14 milioane granturi, trebuie să ştim foarte clar că este o componentă importantă de împrumuturi acolo şi că acest Plan naţional de redresare şi rezilienţă trebuie să fie un efort al românilor şi atunci dezbaterea trebuie să aibă loc în Parlament. De aceea premierul Florin Cîţu trebuie să vină în Parlament şi să dea explicaţii”, a afirmat Oprea.

Citeste si:
Vlad Voiculescu dezminte informația conform căreia ar avea 21 de...
Vlad Voiculescu dezminte...
Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri