Premierul Florin Cîţu a declarat că Legea salarizării bugetarilor, care va cuprinde şi sporurile, va fi modificată printr-un proiect care va trece până în vară prin Parlament.

"Modificarea Legii salarizării are un obiectiv mai mare decât sporurile, Legea salarizării trebuie să reflecte legătura directă şi transparentă între performanţă şi venit, ceea ce nu vedem astăzi. Deci, acesta este obiectivul Legii salarizării şi acolo vom merge. Cum va arăta şi cum vor fi aceste sporuri şi destinaţia lor vom vedea după ce se va vota Legea salarizării. (...) Se lucrează la Ministerul Muncii. După ce o să avem o variantă de la Ministerul Muncii, bineînţeles că va fi adusă în coaliţie şi experţii din coaliţie vor da dimensiunea finală", a precizat Cîţu, la Palatul Parlamentului.

Potrivit prim-ministrului, acest proiect va trece prin Parlament până la vară, conform Agerpres.ro.

"O să fie un proiect de lege care va trece prin Parlament. Până în vară o să fie în Parlament", a adăugat premierul, întrebat dacă va fi emisă o ordonanţă de urgenţă sau dacă se va elabora un proiect care va fi dezbătut în Parlament pentru modificarea Legii salarizării.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri