Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că e nevoie de "un alt tip de politician", în condiţiile în care România şi Europa se schimbă.

"Cât priveşte candidatura, din punctul meu de vedere cred că este nevoie, România se schimbă, Europa se schimbă, lumea se schimbă, e nevoie şi de un alt tip de politician. Liberalismul înseamnă în opinia mea, totuşi, să luăm decizii în echipă, împreună. Suntem o echipă şi toţi trebuie să participăm şi la bine, dar şi la greu. Eu vă asigur că în mandatul meu nu va exista niciun minut în care un membru PNL să nu fie mândru de faptul că face parte din această echipă liberală", a declarat Florin Cîţu la Consiliul Naţional al PNL, citat de Agerpres.

Premierul a subliniat că doar alături de colegii de partid România va fi liberală.

"După cum ştiţi, eu vorbesc mai puţin şi fac mai mult, de aceea ce spun fac şi fac bine şi până acum am demonstrat. Împreună facem România liberală", a declarat Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat în această dimineață candidatura la șefia PNL. ”Sunt un liberal care a trăit toată viața după principiile liberale. De multe ori am spus că doar liberalismul salvează România. PNL are nevoie de un suflu nou”, a spus Cîțu.

Liberalii se reunesc, astăzi, în ședința Consiliului Național care are ca rol demararea procedurilor pentru alegerile interne și stabilirea datei congresului partidului. Evenimentul marchează declanșarea alegerilor interne în PNL și îi pune față în față ca adversari pe Ludovic Orban și Florin Cîțu. De asemenea, se așteaptă ca și premierul Florin Cîțu să-și anunțe candidatura pentru funcția de președinte al PNL.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri