Premierul Florin Cîțu i-a demis azi pe Prefecții și subprefecții USR PLUS, prin hotărâre de Guvern. În total, 14 prefecți și 28 de suprefecți ai grupării au fost demiși . Printre aceștia se numără și Alin Stoica, prefectul municipiului București.

Alin Stoica a povestit pe scurt, într-o postare, pe pagina sa de Facebook, despre experiența de la prefectura municipiului București. Fostul prefect, care a fost la prima experiență într-o astfel de funcție spune că se bucură că a avut ocazia să ajute comunitatea din care face parte, chiar și în ciuda unor greșeli pe care le-a făcut de-a lungul mandatului său.

Am încercat în aceste 6 luni să fac ceea ce am crezut că este mai bine pentru cetățeni, într-o perioada destul de dificilă.

A fost și prima mea experiență în administrația publică, o experiență care m-a făcut să învăț lucruri noi și care m-a pus în postura de a face lucruri pentru comunitate.

Am făcut și greșeli, pe care am încercat - și sper că am reușit - să le repar în cel mai scurt timp.

Am cunoscut mulți oameni noi, cei mai mulți foarte bine intenționați. Funcționari care merită mai mult și un mediu de lucru care trebuie schimbat, dar și oameni politici care înțeleg necesitatea modernizării României”, a scris Alin Stoica pe rețeaua socială.

Fostul prefect a mai transmis că speră ca alianța USR PLUS să revină la guvernare în scurt timp, cu un nou premier.

USR PLUS mai avea prefecți în județele: Timiș, Argeș, Gorj, Ialomița, Tulcea, Buzău, Galați, Brăila, Bacău, Vaslui, Suceava, Harghita, Maramureș.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri