Bucureștiul se află, de două zile, în așteptarea unor noi restricții, care să ajute la împiedicarea răspândirii rapide a coronavirusului. Prefectul Bucureștiului, Alin Stoica, a declarat că demersurile de la nivel guvernamental sunt cele care țin pe loc Prefectura și tergiversează luarea unor decizii.

Prefectul a declarat că în cursul zilei de de 25 martie ar urma să aibă loc o ședință a CNSU, care va avea ca rezultat o Hotărâre Guvernamentală cu noi măsuri de adoptat. După această ședință, Prefectura Capitalei va fi nevoită să adopte noi norme de protecție, dacă va fi cazul.

”Am solicitat informații încă de pe 22 martie. În momentul în care analiza va fi gata, vom da startul noilor norme de funcționare. Demersurile de la nivel guvernamental ne țin pe loc”, a precizat prefectul.

Tot acesta a precizat că din partea DSP a primit doar o serie de recomandări, Prefectura având nevoie de o analiză de risc pentru a se putea pronunța.

știre în actualizare

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri