Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand transmite într-un mesaj pe Facebook că centrul de vaccinare din complexul Romexpo s-ar putea închide din cauza faptului că rectificarea bugetară a fost respinsă.

„Rectificarea bugetară nu a fost votată de consilierii PNL și PSD. Astfel, cheltuielile de la centrul de vaccinare din complexul Romexpo nu vor putea fi plătite și există un risc real ca acest centru să fie închis. Ceea ce au făcut acești consilieri inconștienți se pedepsește prin lege (zădărnicirea combaterii bolilor) - în plin val patru al pandemiei de Covid 19 și într-o capitală care a intrat în scenariul roșu din cauza numărului de noi infectări cu Covid 19”, a scris Clotilde Armand pe contul său de Facebook.

Aceasta precizează tot în proiectul de rectificare bugetară erau cuprinse toate solicitările de investiții, reparații și achiziții ale unităților de învățământ din sectorul 1, conform solicitărilor făcute de directorii școlilor.

Colegiul Național de Muzică "George Enescu" a solicitat 2 milioane de lei pentru achiziționarea de instrumente muzicale pentru desfășurarea de cursuri în noua clădire deschisă curând în fost sediu ADP Sector 1.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.095 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 126 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Până pe 23 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.172.981 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 378 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Sursa foto: Clotilde Armand/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri