Premierul desemnat Dacian Cioloș a făcut primele declarații după audierile miniștrilor propuși. Toți ministri propuși pentru cabinetul lui Dacian Cioloș au prrimit aviz negativ cu excepția lui Cătălin Drulă, propus la Ministerul Transporturilor.

Iată principalele declarații ale lui Dacian Cioloș:

  • E un eșec de proporții a statului ceea ce se întâmpla în aceste zile. E nevoie că toți cei care ne aflăm în funcții publice să fim resposanbaili. Iată cum decizii administrative pot duce la drame naționale. Ne ajung din urmă faptele și deciziile și suntem în ceasul al 12-lea când trebuie să ne asumăm decizii.
  • S-au terminat rapid audierile ministririlor, ceea ce arată determinarea noastră de a ne apucă de treaba pentru a rezolva criză economică, sanitară și politică.
  • Noi am făcut azi în programul de guvernare pe care miniștri noștri l-au prezentat în parlament pentru a ieși din criză pe fiecare domeniu în parte. Am propus și oameni care să aplice aceste măsuri.
  • Am auzit azi, la audierile din comisii oameni responsabili, caare au prezentat cu argumente și care au experiența în domeniile lor. Din păcate ați văzut că se votează pe falii politice și pe sigle de partid. Colegii noștri au răspuns cu argumente. Persoane parlamentare care au întrebat și au primit răspunsuri clare, voturile le-au dat după partid.
  • Trebuie să avem vot de conștiința și nu după culoare de partid.
  • Aș vrea să fac un apel către parlamentari să treacă peste orgolii politice și să voteze acest guvern mâine dimineața pentru că acest guvern oferă soluții. Suntem singurii care ne-am asumat deciziile și care venim cu soluții.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri