Marcel Ciolacu a oferit câteva declarații de presă în contextul negocierilor pentru noul guvern al României. Liderul PSD a transmis în fața jurnliștilor că este de acord cu propunerea lui Florin Cîțu de a-l numi pe parlamentarul Alexandru Rafila în funcția de prim-ministru.

„Am înțeles din spațiul public că domnul Cîțu l-a propus pe Alexandru Rafila (n.red pentru funcția de premier al României). Dacă domnul Cîțu mi-a făcut această propunere, îl anunț că sunt de acord. Am auzit de la televizor că mi l-a propus pe domnul Rafila. Sunt de acord. Îl anunț că eu nu refuz această propunere, ceea ce înseamnă că avem un premier.

Eu v-am spus părerea mea, îmi asum ceea ce spun. Îi anunț și pe colegii mei că domnul Rafila e cea mai bună propunere”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Președintele PNL, Florin Cîțu le-a transmis jurnaliștilor după ședința de partid că i l-ar fi propus lui Marcel Ciolacu ca variantă de premier pe Alexandru Rafila, medic epidemiolog și deputat PSD în Parlamentul României. Cîțu spunea atunci că liderul PSD nu ar fi acceptat această variantă.

Negocierile pentru formarea unui nou guvern erau practic blocate în urmă cu o zi din cauza faptului că ambele partide și-au exprimat opțiunea de a fi primele care încep să guverneze cu un premier, printr-un sistem de rotație.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri