Nicolae Ciucă, ministru interimar al Apărării este propunerea oficială venită din partea PNL pentru funcția de premier al României.

UPDATE 14:47 - Gheorghe Flutur și Rareș Bogdan, prim vicepreședinții PNL au confirmat oficial că Nicolae Ciucă a fost votat în unanimitate de liberali pentru a fi propus să conducă Guvernul României.

„Ne-a luat mai mult timp programul de guvernare pentru că nu ne-am înțeles. Domnul Ciucă merge cu o forță în unanimitate a partidului liberal. PNL știe bine ce înseamnă funcția executivă și funcția de președinte. Noi suntem un garant al libertății (...) Propunerea a venit din partea domnului Florin Cîțu”, a declarat Gheorghe Flutur, la ieșirea din ședință.

-Știrea inițială-

Nicolae Ciucă a primit a fost votat în unanimitate, în cadrul ședinței pe care liderii PNL au avut-o în urmă cu puțin timp. Informația a fost transmisă pe surse, de către Digi24.

Nicolae Ciucă a mai fost numit premier în urmă cu câteva săptămâni, însă pentru că nu a reușit să obțină suficiente voturi în Parlament, acesta a renunțat la mandatul de prim-ministru. În acea situație, Ciucă trebuia să găsească susținere pentru un guvern minoritar PNL-UDMR, însă de această dată vorbim de o funcție de premier care se va face printr-un sistem de rotație, alături de PSD. Din toate informațiile de până acum prezentate în mass-media, Alexandru Rafila este propunerea de prim-ministru venită din partea social-democraților.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri