Coaliția PNL-PSD-UDMR a primit avizul pozitiv. Nicolae Ciucă este noul premier al României. Potrivit unor surse Digi24, la ora 15:00, noul Guvern va depune jurământul.

UPDATE 15: Miniștrii noului Guvern depun jurământul.

Sursa Video: Administrația Prezidențială

UPDATE 14:00: Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 25 noiembrie 2021, decretul pentru numirea Guvernului României. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a membrilor Guvernului va avea loc astăzi, 25 noiembrie 2021, ora 15:00, la Palatul Cotroceni.

Au fost 318 voturi pentru și 126 împotrivă.

Suntem un Guvern al României și vom face tot ceea ce este posibil, așa cum ne-am asumat, pentru bunăstarea cetățeanului român.

Nicolae Ciucă

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit în şedinţă comună pentru votul de învestire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă. Şedinţa plenului reunit al Parlamentului a început la ora 10:00.

Pentru a fi învestit, Guvernul Ciucă a avut nevoie de votul favorabil a 234 de parlamentari. Dar Cabinetul Ciucă este susţinut de PSD, PNL, UDMR şi minorităţile naţionale, care au în total 321 de senatori şi deputaţi, ceea ce îi asigură o majoritate confortabilă pentru a trece de votul Parlamentului.

Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri