Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că îi urează succes liderului PNL, Florin Cîțu, care a spus că ar putea renunța la guvernul cu social-democrații „în momentul în care văd cel mai mic derapaj în ceea ce privește stabilitatea economică, statul de drept”. Cîțu a precizat și că PNRR este o astfel de „linie roșie”.

„Adică noi să dăm cu piciorul la 30 de miliarde de euro, doar pentru că a fost negociat de cine nu trebuie? Sau? Nu înțeleg. În programul de guvernare nu există nicio renegociere”, a precizat Florin Cîțu, potrivit Digi24.

„Peste doi ani de zile, Comisia îți permite să evaluezi parcursul PNRR și dacă există întârzieri pe anumite proiecte, să poți atunci să faci modificări, dar asta doar pentru a eficientiza implementarea PNRR, nu pentru a veni cu o nouă viziune”, susține fostul premier.

„Înseamnă că cei de la Comisia Europeană greșesc și domnul Cîțu are dreptate. Mă așteptam, de altfel”, a afirmat liderul PSD, Marcel Ciolacu, întrebat cum vede declarația lui Florin Cîțu.

Chestionat cum comentează declarația președintelui PNL, care a spus că ar putea rupe guvernarea cu PSD dacă nu este respectată stabilitatea economică, statul de drept sau reformele din PNRR, Marcel Ciolacu a precizat: „Îi urez succes domnului Cîțu”.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat joi seara la Digi24 că la cel mai mic „derapaj” de la programul de guvernare, PNL se va reuni și va decide dacă merge mai departe în coaliția de guvernare alături de PSD. El a spus că renegocierea PNRR ar fi, de exemplu, o astfel de „linie roșie”, însă unele declarații critice care au venit deja zilele acestea dinspre PSD la adresa liberalilor le pune pe seama „euforiei de început”.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri