Prim-ministrul Nicolae Ciucă a luat act de demisia lui Florin Roman din Guvern şi a transmis către preşedintele Klaus Iohannis propunerea ca ministrul Energiei, Virgil Popescu, să asigure interimatul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, citat de Agerpres.

Florin Roman a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, după ce i-au fost aduse mai multe acuzaţii de plagiat. Presa centrală a publicat informaţii conform cărora Florin Roman ar fi urmat studii universitare de scurtă durată în cadrul unui colegiu universitar din Alba-Iulia şi a susţinut examenul de absolvire a acestor studii la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. Astfel,

Roman a obţinut o diplomă de absolvire, nu una de licenţă de la UBB, aşa cum apărea în CV-ul său. Roman a afirmat miercuri că pleacă din funcţie "cu fruntea sus".

„Am înaintat azi demisia din funcţia de ministru, mulţumind premierului şi echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorbă îţi este răstălmăcită, când îţi asumi erori materiale, dar se ajunge la linşaj din prima zi de mandat este prea mult. Nu vreau ca acest scandal să afecteze activitatea Executivului", a scris Florin Roman pe Facebook.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri