Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv la 10 ani și opt luni de închisoare pentru luare de mită. Acesta ar fi urmat să fie reținut imediat de Poliția Română, încă de acum o săptămână de când instanța Supremă a publicat decizia, însă fostul edil nu a fost găsit. Acesta a fugit în Grecia, unde presa elenă scrie că are o casă grandioasă, cu mulți metri pătrați, care se află într-o zonă liniștită.

Sorin Oprescu, a fost prins în urmă cu câteva zile în Atena, capitala Greciei, locul în care refugiază după ce a fost condamnat definitiv la 10 ani și opt luni de închisoare. Decizia instanței este definitivă, iar fostul edil va trebui să se conformeze. Magistrații au decis ca Sorin Oprescu să rămână în aresul poliției din Atena, înainte ca acesta să fie extrădat. Deocamdată, însă, fostul primar al municipiului București are o reședință luxoasă de care se bucură în Grecia, situată într-o zonă liniștită și slab populată. Locuința este localizată în Glyfada, una din suburbiile din sudul Atenei, scrie G4Media.

De ce a fost condamnat la închisoare Sorin Oprescu

Sentința definitivă dată de instanța Supremă, de 10 ani și opt luni de închisoare, încheie un dosar lung în care fostul primar al Capitalei a fost acuzat că a primit, în septembrie 2015, la locuinţa sa din Ciolpani, suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, fost director al Administraţiei Cimitirelor. Banii ar proveni din acte de corupţie.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri