Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost prezent în 12 august la inaugurarea unei săli polivalente în Bistrița. Ciolacu a șocat audiența cu o afirmație stranie, care n-avea nicio legătură cu obiectivul vizitat. În amalgamul laudelor rostite la adresa președintelui Consiliului Județean Bistrița Năsăud Radu Moldovan, liderul PSD Marcel Ciolacu s-a trezit spunând că se află la inaugurarea ”unei case mortuare”, de care, ”la un moment dat, vom beneficia cu toții”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat”, a spus Ciolacu, potrivit G4Media.ro.

Sursa Video: Marcel Ciolacu/ Facebook

În următoarea frază, el a încercat să ascundă eroarea, repetând că azi se inaugurează noua investiție: „sala polivalentă, de care la un moment dat cu toții vom avea nevoie”.

bistriteanul.ro scrie că eroarea liderului PSD ar fi fost trecută cu vederea.

Potrivit unor reprezentanți ai PSD, Marcel Ciolacu ar fi rostit, de fapt, în glumă, „casa mortuară, pentru a-l parodia pe un primar din comuna Voiteg, județul Timiș. Primarul respectiv s-ar fi lăudat pe Facebook cu investiția unei capele, spunând că „vom beneficia cu toții de ea”.

Sursa foto: Partidul Social Democrat/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri