Ministrul Energiei, Virgil Popescu, "groparul energiei din România, este ministrul PSD", a declarat liderul USR, deputatul Cătălin Drulă, la dezbaterea moţiunii simple USR "România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu", relatează Agerpres.

"Virgil Popescu arde gazul de pomană la Ministerul Energiei de trei ani de zile. De trei ani de zile nu poate invoca nici greaua moştenire, nici că n-a avut timp să-şi pună în practică proiectele. Dezastrul energiei în care a ajuns România i se datorează sută la sută şi îi aparţine şi în orice parlament normal la cap un astfel de ministru ar fi demis. (...) Dar voi, PNL şi PSD, sunteţi pe interesul de gaşcă, nu pe interesul celor v-au trimis aici şi care suferă din cauza ministrului Virgil Popescu", a declarat Cătălin Drulă.

El a susţinut că Virgil Popescu "este ministrul PSD", avertizând încă că acest lucru va fi ţinut minte de electorat. Virgil Popescu este membru al Partidului Național Liberal (PNL).

"Îi văd pe cei de la PSD cu capul în jos. Voi îl ţineţi ministru. Este un ministru PSD. Virgil Popescu, groparul energiei din România, este ministrul PSD. Dar nu-i nimic, că românii nu uită. Asta de mâine, când o să-l apăraţi pe Virgil, vă ţin minte. O să vină şi pentru voi şi pentru ei ziua decontului. Se apropie, v-o garantez eu", a adăugat deputatul USR.

Sursa foto: Cătălin Drulă / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri