Ionel Arsene, fostul președinte al Consiliului Județean Neamț din partea PSD; a fost arestat preventiv în Bari după ce s-a predat oamenilor legii din Italia. Arsene era căutat internațional într-un dosar de luare de mită.

Magistrații din Italia au luat decizia de a-l păstra pe Arsene după gratii deoarece există riscul ca acesta sa încerce și să scape de condamnarea pe care o are în România. Astfel, acesta va rămâne în spatele gratiilor și în săptămânile următoare, deoarece se așteaptă încheierea procesului de estrădare.

Ionel Arsene a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Braşov, la 6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă. Poliţiştii nu l-au găsit pe Arsene în România, fapt pentru care a fost emis mandat internaţional de arestare. Acesta se pare că ar fi plecat din țară în data de 4 martie, dar s-a predat de unul singur în Italia, stat care, în trecut, nu a permis extrădarea altor fugari români ajunși în peninsulă. În prezent, un judecător trebuie să-și dea acordul pentru ca fostul baron PSD să revină în țară.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri