Primarul Nicuşor Dan a declarat că este interesat să candideze pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei, afirmând că nu vede o altă persoană "care să reuşească să se opună mafiei imobiliare", relatează Agerpres.

"Alegerile vor fi peste mai mult de un an şi jumătate, undeva în septembrie, octombrie, poate şi mai târziu. În momentul de faţă, există o coaliţie cu PNL, USR, PMP care funcţionează, cu scârţâielile inerente oricărei coaliţii şi pe care nu mă străduiesc să le amplific, dimpotrivă, încerc să le mediez. Mă interesează să candidez din nou, pentru că în administraţie lucrurile durează uneori şi patru, cinci ani şi abia mai târziu vezi rezultatul la ceea ce ai început”, a declarat Nicuşor Dan la Euronews România.

Primarul general al Capitalei a spus că îl interesează şi pentru că vrea să continue lupta împotriva intereselor din piața imobiliară.

„Nu văd altă persoană care să reuşească să se opună mafiei imobiliare, ca să o spun foarte deschis. Susţinerea o să o vedem în momentul acela. Până atunci eu sunt bucuros că mulţi oameni au înţeles că Bucureştiul are nevoie de o direcţie şi are nevoie de a aşeza lucrurile înainte. Să pui pomişori şi semafoare fără nicio direcţie e uşor, dar să dai o direcţie unui oraş care nu a avut asta e mai greu", a mai spus Nicușor Dan.

PUZ-ul pentru Parcul Tineretului, anulat în instanță

Tribunalul Bucureşti a anulat PUZ Parcul Tineretului, în baza unei acţiuni pe care a iniţiat-o în 2018 Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, fondată încă din 2008 de Nicușor Dan, împreună cu Fundaţia Eco Civica, a anunţat primarul general al Capitalei, relatează Agerpres.

Nicușor Dan a afirmat că prin PUZ-ul aprobat în 2005 câteva zeci de hectare din parc au devenit construibile.

Potrivit edilului general al Capitalei, cinci blocuri sunt consecinţa acestui PUZ. De asemenea, Nicuşor Dan a spus că două construcţii neterminate au fost începute în baza aceluiaşi PUZ şi stopate în instanţă de aceleaşi două asociaţii.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri