Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, secretar general al PNL, afirmă că partidul din care face parte "este capabil să de viitorul preşedintele al României" şi, în momentul de faţă, preşedintele PNL este "opţiune" pentru candidatura la funcţia supremă în stat.

"Ne propunem să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024. Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii cinci ani. (...) Un candidat cu şanse să câştige Preşedinţia României. Astăzi, preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României", a declarat Bode.

El a precizat că PNL poate candida pe liste proprii la alegerile din 2024.

"Anul viitor, PNL e capabil să guverneze, e capabil sa candideze pe liste proprii şi să dea viitorul preşedinte al României", a adăugat liberalul.

Lucian Bode şi-a exprimat convingerea că partidul pe care îl reprezintă, împreună cu PSD, va reuşi să realizeze rocada guvernamentală "fără prea multe discuţii", punctând că se discută pe acest subiect "prea mult".

"Ea (rocada guvernamentală - n.r.) trebuie făcută întocmai şi la timp. Întocmai - aşa cum scrie protocolul, şi la timp - până la 1 iunie. Sunt convins că şi noi, şi partenerii de coaliţie ne vom valida ceea ce ne dorim să avem în urma acestei rocade la guvernare. (...) Săptămâna viitoare cu siguranţă vom avea discuţii în forurile noastre de conducere, după care vom agrea în coaliţia de guvernare ceea ce fiecare a decis în structurile de conducere", a explicat Bode.

Sursa foto: Guvernul României

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri