Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat, la finalul unei întâlniri cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, că acesta trebuie susţinut de "toată dreapta" pentru un nou mandat.

El a anunţat, pe Facebook, că a avut o întâlnire de lucru cu edilul general, iar discuţiile au vizat priorităţile Capitalei în contextul "noilor provocări", precum şi despre parteneriatul dintre PMP şi municipalitate.

"Am fost alături de primarul general încă din prima zi a mandatului şi vom continua să-i susţinem iniţiativele în sprijinul tuturor bucureştenilor. Capitala României are nevoie în continuare de un primar modest, cinstit, dar ambiţios şi perseverent. Un om al soluţiilor şi al faptelor, aşa cum trebuie să fie un primar al unei urbe europene. Nicuşor Dan trebuie susţinut necondiţionat de toată dreapta pentru a păstra Capitala ţării drept un model de succes în ceea ce priveşte gestionarea eficientă a banilor publici. Iar acest fapt este confirmat de cele mai prestigioase agenţii de rating", a susţinut Tomac.

Nicușor Dan consideră că este mai solid electoral decât în 2020

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a apreciat, la sfârșitul anului trecut, că, din punct de vedere electoral, are o poziţie mai bună decât în 2020, deoarece sondajele îi dau o intenţie de vot de 17-18% pe persoană fizică, relatează Agerpres.

Precizările primarului au fost făcute după ce a fost întrebat cum comentează rezultatele unui sondaj anterior acestei declarații, comandat de PNL, conform căruia ar avea 17% intenţie de vot, în condiţiile în care fostul edil general Gabriela Firea ar avea 34%.

„Dacă vorbim strict electoral, dacă vorbim de persoana mea în această ecuaţie electorală, poziţia e mult mai bună decât acum doi ani şi jumătate, când au fost alegeri. Pentru că acei 17% - 18% în alte sondaje - sunt pe persoană fizică. Adică, sunt intenţie de vot, în condiţiile în care PNL are propriul candidat şi USR are propriul candidat. E foarte mult pentru o persoană fizică, în opinia mea,” a spus edilul.

Bineînțeles, aceste declarații au fost făcute cu mult înaintea scandalului recent al așa-numitelor "azile ale groazei", pentru moment fiind neclar dacă Gabriela Firea va mai candida sau nu la Primăria Generală.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri