Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat că va intra în competiţia internă din cadrul Alianţei Dreapta Unită pentru stabilirea candidatului la prezidenţiale.

"Eu vreau să avem un candidat al Dreptei Unite şi acesta este obiectivul nostru. Ar fi incorect în momentul acesta să îl anunţ (...). Eu cred că vom avea o soluţie comună pe care o vom găsi în interiorul Alianţei Dreapta Unită", a spus Drulă, la Prima Tv, preluat de Agerpres.ro.

Întrebat dacă va intra în această competiţie internă cu Ludovic Orban, Drulă a răspuns: "Nu cred că este vorba de o concurenţă".

Drulă susţine că românii îşi doresc "un preşedinte de dreapta, (...) integru şi curajos".

"Eu nu cred că oamenii văd o soluţie pentru a conduce România mai departe de un Ciucă, un Ciolacu, un Simion şi cred că îşi doresc un preşedinte de dreapta, un preşedinte care să fie integru şi curajos. Ori aceşti oameni nu răspund niciunuia dintre aceste atribute", a adăugat Drulă.

Referitor la partenerii politici cu care Dreapta Unită ar putea forma majoritatea politică după alegerile parlamentare, Drulă a spus: "A specula acum, într-un singur fel, ce se întâmplă după alegeri este contraproductiv. Noi vrem să îi convingem pe români - şi ştim că există un bazin de până la 40% de oameni care îşi doresc o soluţie de dreapta în România adevărată - să ne dea votul. Apoi, că vom putea face cu UDMR, că vom putea face cu cine va fi atunci, astea sunt lucruri pe care le discutăm după".

Acesta a exclus o posibilă colaborare cu AUR şi SOS România. "Este exclus să avem colaborări cu partide care sunt în afara democraţiei. Asta e limpede. Partidele care au o agendă fascistă, extremistă", a adăugat el.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri