Marian Alecsiu (foto), cofondator al retailerului specializat in domeniul fotografiei si totodata cel mai mare magazin de profil din Romania, spune ca evolutia tehnologica in domeniul fotografiei s-a schimbat foarte mult in ultimii ani si tocmai de aceea asteapta momentul cand camerele de fotografiat de pe un smartphone vor avea capacitatile unui DSLR.

„Scopul inovatiei este de a te surprinde intotdeauna. Sunt curios cum vom fotografia si ce vom face cu fotografiile in urmatorii 3 ani, precum si ce device-uri vor aparea (de exemplu, ochelarii Google Glass). Mi-as dori sa vad un full frame pe un smartphone”, a declarat Alecsiu pentru wall-street.ro.
In materie de gadget-uri, cofondatorul F64 spune ca in acest moment foloseste un smartphone Samsung S4 Zoom.
„Consider ca pe langa atributiile normale ale unui telefon, in ordinea importantei, il folosesc pentru email, navigare pe Internet si camera foto pentru snapshot-uri. L-am achizitionat deoarece este primul telefon cu zoom optic 10x si senzor CMOS de 16 MP”, a precizat Alecsiu.
Seful de la F64 spune ca de curand si-a achizitionat o tableta Samsung si se declara un fan al sistemului de operare Android, dezvoltat de catre Google.
„Prefer sa folosesc sistemul de operare Android deoarece are o flexibilitate mai mare a sistemului de sharing, aceasta functie poate fi folosita din orice aplicatie”.

In ceea ce priveste Internetul si retelele de socializare, Marian Alecsiu a precizat ca zilnic este la curent cu noutatile din tehnologie, dar mai ales din domeniul fotografiei.
„Daca este sa luam in considerare si utilizarea smartphone-ului pentru email si internet, peste jumatate din timp il petrec "online". Sunt in fiecare zi conectat la noutati din zona tehnologia si fotografie”.
Cat despre retelele de socializare, Alecsiu spune ca se ocupa de contul companiei de Facebook, comunitate care numara in prezent peste 70.000 de fani.
„Personal sunt prezent in retele de socializare prin intermediul contului de Facebook al companiei. Avem deja o comunitate destul de mare, fiind acoperita de la amatori la profesionisti, cat si iubitori ai brandului F64. Suntem prezenti pe Facebook inca de la inceput, mai exact din 4 septembrie 2009, iar dupa 4 ani, F64 se poate lauda cu 70.000 fani crescuti organic.”, a completat Alecsiu, care spune ca sunt prezenti de asemenea si pe Twitter, Pinterest, Foursquare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Profil IT »



Setari Cookie-uri