Noriel, unul din cei mai importanti retaileri de jucarii, a inchiriat un spatiu in cadrul centrului comercial Jupiter City din Pitesti, cu o suprafata de 205 mp, tranzactia fiind intermediata de consultantul imobiliar CBRE Romania.
Lansarea oficiala a primul magazin Noriel din Pitesti va avea loc sambata, 3 decembrie.

Magazinele de jucarii Noriel se adreseaza atat copiilor cat si parintilor care pot gasi intr-un spatiu dedicat o gama de peste 3.000 de jocuri si jucarii, accesorii, produse pentru scoala, puzzle-uri, papusi. In urma inchirierii noului spatiu din Jupiter City, Noriel deschide cel de-al 19-lea magazin al retelei, extinzandu-se astfel si in Pitesti.

„Deschiderea unui magazin specializat de jucarii in cadrul proiectului Jupiter City Pitesti, alaturi de alte brand-uri nationale si internationale renumite, va transforma centrul comercial intr-o destinatie favorita pentru cumparaturi, atat pentru locuitorii din oras cat si din imprejurimi”, a declarat Mihaela Petruescu (foto), account manager retail department CBRE Romania.

Centrul comercial este situat la iesirea de pe Autostrada A1, inspre Craiova , la intrarea an Municipiul Pitesti, care are 180.000 de locuitori. Dezvoltat pe o suprafata de 44.300 mp, Jupiter City gazduieste peste 50 de branduri internationale si nationale.

Foto cover: Noriel.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri