Retailerul de parfumuri si produse cosmetice Douglas a inchiriat un spatiu de 200 m.p. in Palas Mall Iasi, proiect care se va inaugura in luna aprilie.

Printre brand-urile care vor fi prezente in proiectul comercial Palas se numara si H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A, Stefanel, New Look, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Hervis Sports, Intersport, Ecco, Il Passo, KFC Drive Thru sau Auchan.

Aceasta va fi cea de-a doua parfumerie Douglas din reteaua de malluri a companiei Iulius Group, dupa cea de la Iulius Mall Timisoara, inaugurata in decembrie 2011.

Douglas detine peste 1.200 de magazine in 21 de tari europene, iar in Romania este prezent din 2007, la Bucuresti, Timisoara, Targu Mures, Constanta, Oradea, Baia Mare, Sibiu si Cluj-Napoca.

Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.500 mp si va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international, supermarket Auchan sau zone de joaca pentru copii

Proiectul va cuprinde si Palas Shopping Street, o strada comerciala care va cuprinde 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata inchiriabila de 6.600 mp.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Profi a lansat un nou concept de magazin, fiiGo