In total, cele trei companii au inchiriat circa 1.000 de mp de birouri. Cea mai mare suprafata, de circa 820 mp, este ocupata de birourile companiei Basware, lider global in solutii IT de tipul „purchase-to-pay”. In sediul de la Iasi vor lucra aproximativ 50 de angajati, urmand ca numarul acestora sa ajunga la 100 pana la finalul acestui an.

Sediul central se afla in Finlanda, dar compania are deschise 12 subsidiare in Europa, SUA si Asia-Pacific, totalizand peste 1.400 de angajati. Printre clienti se afla nume precum: Daimler AG, Mann SE, BMW AG, Volkswagen AG, Audi AG, Toshiba, Heineken, FinnAir, Cargotec, ABB.

Movial este o companie internationala de servicii tehnologice, cu expertiza in design si tehnologizare incorporata Linux, Android, iOS si WinPhone. Sediul central se afla in Finlanda, are subsidiare in Taiwan, SUA si Romania. Printre clientii sai se numara companii precum: T-Mobile US, Nokia, Orange, HP, Telecom Italia, TMobile US.

Citeste si:

PwC este prezenta pe piata din Romania din 1991 si ofera servicii de audit si consultanta financiara pentru afaceri companiilor romanesti si multinationale, din diverse sectoare de activitate, precum si institutiilor publice. PwC este una dintre cele mai mari companii de consultanta la nivel mondial, cu peste 180.000 de angajati, in 158 de tari.

Compania Iulius Group a dezvoltat in centrul Iasului ansamblul urbanistic multifunctional Palas, care cuprinde - pe langa componentele comercial, hotelier, entertainment - si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center. Printre companiile care au deschise sedii la Palas se numara: Amazon, Endava, Danieli Engineering, TeamNet International, Synygy, EBS, Centric IT Solutions, Ness Techologies, Groupama Asigurari, Raiffeisen Bank, Volksbank, Travel Tech, Bentley Systems, AROBS Transilvania Software .

Componenta office a ansamblului Palas Iasi este inchiriata in proportie de 85%. Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall. Compania detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi.