In urma finalizarii cladirii United Business Center 6, suprafata totala inchiriabila a proiectului va ajunge la 62.000 de metri patrati. Cladirea este inchiriata deja in totalitate. Cladirea va avea patru etaje si un nivel alocat camerei tehnice. Imobilul este situat in vecinatatea UBC 3, avand conexiune directa cu Palas Mall si zona de food-court si acces la parcarea subterana a ansamblului, scrie Mediafax.

Iulius Group detine o retea de retail care cuprinde patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi. Pe segmentul office, compania detine la nivel national peste 55.000 de metri patrati de birouri clasa A in operare, la Iasi si Cluj-Napoca.

In ansamblul Palas Iasi, compania are patru cladiri de birouri clasa A, sub brandul United Business Center, cu o suprafata inchiriabila de 38.000 de metri patrati. In prezent se lucreaza la cladirea UBC 5 (suprafata inchiriabila de 15.000 de metri patrati).

Citeste si:

Din portofoliul office al companiei mai fac parte doua cladiri clasa A, dezvoltate la Cluj-Napoca, in imediata apropiere a Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 de metri patrati) si United Business Center Tower (10.000 de metri patrati), ambele inchiriate 100%.

In aceasta toamna, in imediata apropiere a Iulius Mall Timisoara vor incepe lucrarile de construire a celui de-al doilea ansamblu multifunctional din reteaua grupului, o investitie de peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe langa spatiile de retail, parc si entertainment, sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 131.000 de metri patrati inchiriabili.

Sursa foto: Ansamblul Palas Iasi/Facebook