Cursul are o durata totala de 10 zile, impartite in patru module si este structurat intre prezentari teoretice si activitati practice.

Prima sesiune, Servicii de Facility Management, include doua module si acopera subiecte precum: Cladirile sustenabile si operarea acestora, Mentenanta tehnica si operarea cladirilor, Managementul energiei, Managementul proiectelor-lucrari suplimentare, Protectia antiincendiu, a sanatatii, sigurantei si mediului, Managementul deseurilor, Curatenie, dezinsectie/deratizare, securitate, peisagistica, receptie, Call Centre si Help Desk.

In sesiunea a doua vor fi detaliate teme precum: Definirea termenilor si standarde, Facility, Property si Asset Management – puncte comune si sinergii, Managementul riscului in FM, Ciclul de viata al cladirilor, Aspecte financiare al FM, Resurse umane in FM, Managementul contractelor, Software FM si aplicatii.

Citeste si:

Cursul va fi predat in limbile engleza si romana si are un cost total de 1.200 euro/cursant.

Printre lectorii cursului de facility management se numara: Alexander Redlein, profesor universitar la Universitatea Tehnica din Viena si fost presedinte al IFMA Austria, Horst Pichlmuller, presedintele IFMA Austria si Andras Bajai,expert international in FM.