Oficialii centrului comercial Galleria Arad anuntasera recent ca mallul va gazdui de Valentine’s Day un spectacol al trupei de dansatori Taboo, insa in dimineata zilei de 14 februarie au comunicat faptul ca, din cauza vremii, concertul a fost anulat. In schimb, in incinta centrul comercial va avea loc, timp de trei zile, o campanie de ajutorare pentru sinistratii din Buzau si Vrancea.

Situatia nu este singulara. In mallul Maritimo Shopping Center din Constanta era programat de Valentine's Day un concert cu Andreea Balan, anulat, de asemenea, din cauza conditiilor meteorologice. "Dragii nostri, din cauza zapezilor abundente Andreea Balan nu va reusi sa ajunga la Constanta, dar dupa cum va transmite chiar ea, distractia o vom recupera cat de curand", au anuntat reprezentatii mallului pe pagina de Facebook.

La Iasi, in centrul comercial Iulius Mall din Iasi, dezvoltatorul Iulius Group avea pregatita o bataie cu perne moderata de prezentatorii Razvan si Dani, de la Antena 1. Evenimentul a fost amanat pentru 24 februarie, tot din cauza vremii. "Avem vesti noi despre PufStock! Avand in vedere conditiile meteo, si pentru ca n-ar fi la fel fara Razvan si Dani, bataia cu perne se amana pentru data de 24 februarie (de Dragobete). Ne vedem atunci!", au comunicat cei de la Iulius Mall Iasi pe Facebook.

Sursa foto: Pagina de Faceebok a Galleria