Fondul de privatizare din Grecia a lansat o licitatie pentru concesiunea unui teren de aproape 50 de hectare pe litoralul insulei Corfu, parte a unui program de obtinere de fonduri prin vanzarea de active ale statului, potrivit cotidianului elen Kathimerini, citat de Mediafax.
Investitorii interesati trebuie sa transmita oferte pana la 10 aprilie, potrivit unui comunicat al fondului. Terenul, situat in nord-estul insulei, ar putea fi folosit pentru un complex rezidential constand din case de vacanta sau facilitati pentru petrecerea timpului liber.

Suprafata insulei Corfu este de circa 600 de kilometri patrati.

Licitatia face parte din programul de privatizari si concesiuni prin care statul elen vrea sa obtina 50 de miliarde de euro. Jumatate din suma ar uma sa fie obtinuta din tranzactii imobiliare. Pana in 2015, Grecia trebuie sa vanda active de 19 miliarde de euro.

Fondul de privatizare a lansat in acest an licitatii pentru vanzarea companiei de gaze naturale DEPA si a unor proprietati imobiliare in Atena.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri