Compania americana Halliburton, unul dintre cei mai mari furnizori de produse si servicii petroliere la nivel mondial, a inchiriat 2.700 mp pentru o unitate de productie si 5.000 mp platforma betonata in West Park Ploiesti, a anuntat CBRE Romania, consultantul care a intermediat tranzactia.
Compania Halliburton a fost primul chirias al cladirii pentru IMM-uri de 17.850 mp, prima cladire BREEAM, din Ploiesti West Park.

„Ploiesti este un important pol de dezvoltare pentru investitiile in industria petroliera si activitati conexe, iar Halliburton era in cautarea locatiei potrivite pentru a-si incepe activitatea in zona. Analizand atent nevoile companiei si obiectivele de dezvoltarea a afacerii la nivel local, am gasit in Ploiesti West Park solutia optima. Oras satelit al capitalei, bine deservit de infrastructura rutiera, Ploiesti este o locatie ofertanta pentru un investitor strategic precum Halliburton, iar prezenta companiei americane in acest oras este una esentiala pentru investitiile straine in Romania”, a declarat Marian Orzu, head of Industrial Department CBRE Romania (foto).

Tranzactia intermediata de CBRE Romania reprezinta doar o prima faza a prezentei Halliburton in West Park Ploiesti. In urmatorii 3 ani, marele trust american urmeaza a-si extinde suprafata inchiriata in cadrul complexului industrial Ploiesti West Park.

Printre investitiile strategice aduse de CBRE Romania in Ploiesti se mai numara OTZ –- unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de servicii integrate de logistica si Tenaris – cel mai important producator roman de tevi.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri