Pizza Hut aduce astfel in Iasi, la Palas Mall, conceptul de livrare la domiciliu sub marca Pizza Hut Delivery (PHD), care furnizeaza produse numai la pachet sau prin livrare directa.

De la intrarea pe piata din Romania, in decembrie 2007, Pizza Hut Delivery, parte a Pizza Hut, a deschis 8 unitati in Bucuresti.

In Romania, Pizza Hut detine 13 restaurante cu servire rapida, din care opt in Bucuresti, doua in Cluj-Napoca si cate unul in Iasi, Constanta si Timisoara. Brand-ul Pizza Hut este prezent in reteaua de mall-uri detinuta de Iulius Group, avand deschise restaurante in Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj.

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group, cuprinde spatii comerciale, cladiri de birouri clasa A, hoteluri de 4 stele, apartamente, cea mai mare parcare subterana din Romania (aproximativ 2.500 locuri), gradina publica de 50.000 mp, cinema multiplex, amfiteatru in aer liber si patinoar sezonier.

Citeste si:

Componenta de retail a ansamblului Palas este unica prin mixul intre „shopping mall” si „shopping street”. Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.500 mp si va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international si zone de joaca pentru copii.

Palas Shopping Street va fi prima strada comerciala de nivel occidental din Romania si va totaliza 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata inchiriabila de 6.600 mp.

Printre brand-urile care vor fi prezente la Palas se numara H&M, Subway, Tommy Hilfiger, Massimo Dutti, Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, C&A, Humanic, New Look, Camaïeu, Douglas, LC Waikiki, Stefanel, Hervis Sports, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, Oysho, L’Occitane, Sephora, Intersport, Ecco, Il Passo, Auchan sau KFC Drive Thru.