Pizza Hut Delivery va deschide un restaurant in mallul Palas Iasi, prima unitate a brandului din afara Bucurestiului.
Pizza Hut aduce astfel in Iasi, la Palas Mall, conceptul de livrare la domiciliu sub marca Pizza Hut Delivery (PHD), care furnizeaza produse numai la pachet sau prin livrare directa.

De la intrarea pe piata din Romania, in decembrie 2007, Pizza Hut Delivery, parte a Pizza Hut, a deschis 8 unitati in Bucuresti.

In Romania, Pizza Hut detine 13 restaurante cu servire rapida, din care opt in Bucuresti, doua in Cluj-Napoca si cate unul in Iasi, Constanta si Timisoara. Brand-ul Pizza Hut este prezent in reteaua de mall-uri detinuta de Iulius Group, avand deschise restaurante in Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj.

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group, cuprinde spatii comerciale, cladiri de birouri clasa A, hoteluri de 4 stele, apartamente, cea mai mare parcare subterana din Romania (aproximativ 2.500 locuri), gradina publica de 50.000 mp, cinema multiplex, amfiteatru in aer liber si patinoar sezonier.

Componenta de retail a ansamblului Palas este unica prin mixul intre „shopping mall” si „shopping street”. Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.500 mp si va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international si zone de joaca pentru copii.

Palas Shopping Street va fi prima strada comerciala de nivel occidental din Romania si va totaliza 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata inchiriabila de 6.600 mp.

Printre brand-urile care vor fi prezente la Palas se numara H&M, Subway, Tommy Hilfiger, Massimo Dutti, Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, C&A, Humanic, New Look, Camaïeu, Douglas, LC Waikiki, Stefanel, Hervis Sports, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, Oysho, L’Occitane, Sephora, Intersport, Ecco, Il Passo, Auchan sau KFC Drive Thru.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri