NEPI primeste 11,4 mil. euro de la BelRom pentru investitiile in mallul din Braila

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) va incasa 11,4 milioane euro de la BelRom pentru investitiile realizate in Cinema City din Promenada Mall Braila, scrie Mediafax.

"NEPI, prin intermediul a doua dintre subsidiarele sale, a incheiat un contract cu vanzatorii Promenada Mall Braila. Conform termenilor contractului, grupul (NEPI-n.r.) va primi suma de 11,4 milioane euro, sub forma de cash, de la vanzatori (BelRom-n.r.). Suma stabilita reprezinta sume datorate catre grup de catre vanzatori cu privire la realizarea spatiilor Cinema City, acest proces fiind efectuat cu intarziere fata de perioada stabilita si depasind bugetul, si sume datorate si care vor fi datorate catre grup de catre vanzatori sub forma de garantii pentru venitul net din exploatare. Suma stabilita va fi recunoscuta in situatiile financiare semestriale ale grupului la data de 30 iunie 2012", se arata intr-un comunicat transmis de NEPI Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Fondul de investitii mentioneaza ca Promenada Mall Braila inregistreaza "rezultate bune, conforme cu asteptarile companiei".

"Extinderea prevazuta in raportul anual 2011 al grupului NEPI s-a terminat in data de 10 mai 2012 cu deschiderea H&M si C&A. Compania estimeaza sa aiba loc si alte extinderi pentru alinierea la cererea crescuta a clientilor pentru spatii retail", se mai arata in comunicat.

NEPI a cumparat Promenada Mall Braila in octombrie 2009 de la BelRom, intr-o tranzactie de 63 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri