Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a decis sa scoata la vanzare un lot consistent de spatii comerciale si apartamente din centrul Capitalei,pe lista activelor ofertate fiind incluse cinci spatii comerciale si 37 apartamente cu pana la trei camere, toate pe Bulevardul Nicolae Balcescu, scrie Mediafax.
Spatiile comerciale, cu suprafete cuprinse intre 66 si 118 metri patrati, vor fi scoase la licitatie cu strigare la preturi de pornire de 190.000 euro-337.000 euro, in timp ce apartamentele, in suprafata cuprinsa intre 30 si 138 metri patrati, vor fi ofertate la preturi de pornire de 48.500 euro-180.000 euro.

Acestora li se adauga inca doua apartamente cu trei si patru camere de pe Bulevardul Regina Elisabeta si strada Cuza Voda, de 87 si 122 metri patrati, care vor fi scoase la vanzare la preturi de pornire de 98.200 euro, respectiv 259.800 euro.

Preturile nu includ TVA, licitatiile urmand sa fie organizate in luna iunie.

La inceputul lunii mai, RA-APPS a decis sa modifice oferta de imobile scoase la vanzare, dupa ce la licitatiile anterioare pentru apartamente si spatii comerciale din sectorul 3 nu a venit niciun cumparator, si a pregatit pentru licitare mai multe apartamente din zona zero a Capitalei.

In bugetul pentru acest an, Guvernul si-a propus sa incaseze 706 milioane lei (peste 160 milioane euro) din vanzarea imobilelor RA-APPS, veniturile din valorificarea unor bunuri din patrimoniul privat al statului urmand astfel sa creasca de la 1,8 milioane de lei, estimate pentru anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri