Terranova va deschide un magazin de 1.080 mp in centrul comercial Cocor din centrul Capitalei, tranzactia fiind intermediata de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox, agent co-exclusiv al proiectului.

“Prezenta Terranova aduce valoare mixului de chiriasi de fashion din Cocor, crescandu-i atractivitatea si oferind o multitudine de optiuni stilistice pentru clientii centrului comercial. Vom anunta si alte noi branduri in scurt timp, atat pe segmentul de moda, cat si de divertisment”, a comentat Estera Enache, senior retail consultant in cadrul DTZ Echinox, agentia reponsabila de incheierea tranzactiei.

Recent, Cocor a anuntat ca va gazdui, incepand din toamna, un cinematograf cu cinci sali.

Citeste si:

Procesul de modernizare Cocor va continua in perioada urmatoare atat in zona de entertainment de 3.000 mp de la etajul 5, cat si in zona de shopping, unde se urmareste imbogatirea mixului de retaileri, proces in urma caruia Cocor sa devina unul dintre cele mai atractive centre comerciale din capitala.

In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor a fost redeschis in octombrie 2010 cu o parcare de 200 locuri si o suprafata comerciala de 10.000 mp.