Centrul comercial Electroputere Parc Craiova va avea de la finalul lunii noiembrie si un cinematograf si un complex de bowling, inaugurand astfel zona de entertainment a mallului deschis anul trecut.

The Light Cinemas va inaugura un cinematograf cu 6 sali la sfarsitul lunii noiembrie 2012 impreuna cu un complex de bowling cu 8 piste si o zona exclusiva de cafenea.

John Sullivan, partener la Light Cinemas a mentionat ca investitia se ridica la 5 milioane de euro si „constituie un pas important in planul nostru de extindere in Romania”.

Compania de internationala de consultanta imobiliara DTZ Echinox este agentul exclusiv de inchiriere al proiectului Electroputere Parc. La momentul deschiderii, in noiembrie 2011, proiectul era inchiriat 97%. Dupa toate etapele de deschidere, ElectroputereParc va fi cel mai mare centru comercial din Craiova si din judetul Dolj.

K&S Developments este compania dezvoltatoare, proprietarul si operatorul Centrului Comercial ElectroputereParc din Craiova si este coordonata de Steven Van Den Bossche, Magnus Lofgren si Kris Carton. Echipa a avut deja un rol foarte important in dezvoltarea Centrelor de Retail de pe piata din Romania.

Sub numele de Belrom Real Estate, compania a dezvoltat 8 centre de retail in Romania, in orase precum Sibiu, Targu Mures, Braila, Bacau, Focsani. Cateva dintre aceste proiecte au fost vandute investitorilor straini, iar celelalte raman in portofoliul lor si sunt coordonate de firma de management.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri