Prin proiect, a fost implementata cu succes o solutie software de e-Learning, numita „Platforma GEODESY-INSTRUCT”, menita sa contribuie la cresterea calitatii ofertei educationale din invatamantul tehnic la nivelul regiunilor Bucuresti-Ilfov, Nord-Est, Centru si Vest.

„Studentii ne spun mereu ca un profesor bun e cel care face ca lucrurile mai grele sa ti se para usoare. Prin GEODESY-INSTRUCT, le-am dat profesorul ideal. Am primit numai impresii bune” - Prof.Dr.Ing. Iohan Neuner, Rector al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

In luna septembrie, reprezentantii echipei de implementare a proiectului vor sustine o serie de conferinte la nivel national, prin care vor anunta incheierea cu succes a proiectului ce se deruleaza de aproape 2 ani. Conferintele vor fi sustinute in Timisoara, Alba Iulia, Iasi si Bucuresti acoperind cele 4 regiuni de dezvoltare in care a fost implementat proiectul.

Proiectul este finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 1. „Educatia si formarea in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de interventie 1.2. „Calitate in invatamantul superior”. Proiectul a avut un buget total de 9.888.027 lei, din care 9,687,938 lei reprezinta contributia nerambursabila a Comisiei Europene.