PPF Bank din Cehia a acordat un imprumut de 39 milioane de euro grupului ceh S Group Holding pentru constructia unei cladiri de birouri in apropiere de hotelul Marriott din Bucuresti, relateaza Mediafax.

Proiectul, denumit Green Gate, va avea zece etaje, o suprafata totala desfasurata de 39.000 metri patrati, din care spatiile destinate inchiriereii reprezinta 27.000 de metri patrati. Imobilul este dezvoltat de firma Green Gate Development, detinuta de grupul ceh prin intermediul unui vehicul de investitii inregistrat in Cipru.

Acesta este primul proiect al companiei in Romania si va fi amplasat pe Strada Tudor Vladimirescu, din sectorul 5, o zona care nu a fost pana acum in atentia dezvoltatorilor de birouri, pe un teren achizitionat de companie in urma cu mai multi ani.

Constructorul proiectului este firma Bog'Art, iar data de incepere a lucrarilor a fost 3 septembrie 2012, finalizarea fiind stabilita pentru 10 februarie 2014.

Proiectul va fi lansat oficial saptamana viitoare, agentul exclusiv de inchiriere a spatiilor fiind desemnata firma The Advisers-The Knight Frank.
S Group a fost fondata in anul 1991 in orasul Liberec si cuprinde companii din domeniul constructiilor, dezvoltarilor si a investitiilor.

Din anul 2007, strategia holdingului s-a focalizat pe trei domenii principale de activitate, respectiv constructii, dezvoltare si facility management, pe pietele din Cehia si Slovacia.

Citeste si:

Un nou proiect de birouri in Capitala: Cehii investesc in zona Marriott (foto)


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
FinTech-ul romanesc Beez atrage 1,2 milioane de euro de la investitori
Setari Cookie-uri