Carrefour, primul chirias al mallului Korona Brasov

Carrefour este primul chirias al mallului Korona Brasov, dezvoltatorul ajungand la o intelegere cu hipermarketul pentru o suprafata de circa 8.500 mp.

Intelegerea da startul preinchirierilor in mallul din Brasov a carui contructie urmeaza sa inceapa.

„In prezent, suntem in negocieri cu majoritatea brandurilor importante de fashion. Investitia este intr-un stadiu avansat la nivel administrativ si curand vom incepe si negocierile cu privire la finantare”, a spus Marcin Materny, directorul departamentului de centre comerciale- investitii internationale al Echo Investment, dezvoltatorul proiectului. Jones Lang LaSalle a consiliat Echo Investment in tranzactia cu Carrefour.

Korona va avea intr-o prima faza 35.000 mp inchiriabili. Centrul urmeaza sa fie construit in prima jumatate din 2013 si finalizat complet in ultimul trimestru din 2014. A doua faza a centrului comercial va avea 10.000 mp.

Korona a fost anuntat initial in 2008, cand investitia era estimata la circa 150 mil. euro.

Anul viitor ar urma sa se livreze in oras si prima faza din centrul comercial Coresi, dezvoltat de Immochan.

In Brasov au fost anuntate, printre altele, si centrele comerciale Corall, dezvoltat de Cora, un mall dezvoltat de NEPI si Carrefour Property.

Brasovul este unul dintre putinele orase din Romania care este inca subdezvoltat ca stoc de spatii comerciale, a spus Andrei Vacaru, seful departamentului de retail al Jones Lang LaSalle.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
România, sub zodia caniculei. ANM anunță cod galben în 16 județe și Capitală
Setari Cookie-uri