Volumetric ar putea demara in 2013 un proiect rezidential in Bucuresti

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Volumetric ar putea demara in primavara anului viitor al doilea proiect rezidential din Romania, in Bucuresti.

Dezvoltatorul a cumparat la inceputul acestui an un teren de 5.300 mp in zona parcului Carol din Capitala cu scopul de a dezvolta un nou proiect rezidential.

„Suntem inca in faza de PUZ, probabil vom incepe constructia in primavara lui 2013”, a spus Dan Flesariu, directorul general al companiei pentru wall-street.ro.

Volumetric a mai dezvoltat in Romania un proiect rezidential in Brasov, care a fost deja finalizat. Proiectul din Brasov, denumit Privilegio cuprinde 156 de locuinte, din care disponibile mai sunt circa 50.

„Vanzarile au mers bine, in lunile de vara am vandut circa 7 apartamente pe luna in Brasov, iar in septembrie am vandut 9. De la finalizare, vanzarile au crescut continuu. Daca in perioada in care nu era finalizat vindeam 1-2 unitati pe luna, de la finalizare am vandut de la luna la luna mai bine”, a spus Dan Flesariu.

Volumetric a inceput sa construiasca proiectul din Brasov in plina criza, iar investitia a fost acoperita integral din fonduri proprii.

„Vanzarile din Brasov sunt comparabile in prezent cu ale unui proiect din Bucuresti”, mai spune seful Volumetric.

Grupul Volumetric mai are doua terenuri pe plan local, unul in Pitesti si inca unul in Brasov. Initial pe cele doua terenuri compania dorea sa dezvolte tot proiecte rezidentiale. In prezent, insa, compania analizeaza si alte posibilitati, incercand sa dea „cea mai buna utilitate terenurilor”.
„Nu am exclus rezidentialul, dar vrem sa studiem astfel incat sa putem construi ce este cel mai potrivit”, a mai spus Flesariu.

Grupul Volumetric, infiintat in Spania, are activitati in domeniul imobiliar, energii alternative, in servicii medicale si industrie alimentara.

Incepand cu anul 2006, Volumetric s-a extins pe piata imobiliara din Polonia, Ungaria si Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »



Setari Cookie-uri