Upgrade la Bucuresti Mall si Plaza: Cum vor arata dupa modernizare (Foto)

Anchor Grup a anuntat miercuri ca va investi 50 de mil. euro in modernizarea Bucuresti Mall si Plaza Romania. Afla ce noutati pregateste dezvoltatorul si cum vor arata cele mai vechi malluri din Bucuresti.

Procesul de modernizare, care va presupune si largirea suprafetei inchiriabile cu circa 20%, atat prin extinderi, cat si prin reconfigurare a spatiului deja existent, va demara in Plaza Romania in primavara anului viitor, iar la Bucuresti Mall cateva luni mai tarziu, a spus Ali Ergun Ergen, CEO al Anchor Grup. Cele doua centre comerciale nu vor fi inchise pe parcursul lucrarilor, asa ca procesul de modernizare si extindere se va derula in mai multe faze si astfel se va intinde pe o perioada de 18-24 de luni.

Multe terase, restaurante, spatii de leisure si entertainment fac parte din reteta pe care dezvoltatorul o aplica.

Prima faza a modernizarii se va concentra pe transformarea fostului spatiu ocupat de G Market in Plaza intr-o zona dedicata exclusiv entertainmentului, urmand ca parcul de distractii indoor sa se intinda pe o suprafata de 7.000-8.000 mp desfasurata pe 3 nivele. In cazul Plaza Romania extinderea spatiului inchiriabil se va face in principal prin reorganizarea suprafetei deja existente, in timp ce la Bucuresti Mall va fi o extindere in toata regula.

Daca la Plaza se va pune accentul in special pe entertainment, in Bucuresti Mall focusul va fi pe zone verzi, terase deschise si zone de relaxare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri