Willbrook International, dezvoltatorul complexului rezidential de lux Oxford Gardens, amplasat in nordul Capitalei, in apropiere de padurea Baneasa, proiect orientat prepondent spre inchirieri, incearca sa isi dinamizeze vanzarile din complex, asa ca a hotarat sa reduca substantial preturile de vanzare in cadrul unei promotii. Discount-urile sunt si de ordinul sutelor de mii de euro.

Pana pe 15 decembrie, compania va derula o campanie promotionala cu reduceri de preturi, iar discount-urile pot ajunge la sute de mii de euro.

„Reducerile reflecta realitatea din piata, iar nivelul discount-urilor variaza in functie de un complex de factori, cum ar fi: marimea terenului pe care este amplasata vila, suprafata construita, numarul de camere, gradul de finisare, pozitia in cadrul complexului, facilitati (piscina, suprafata gradina etc.). Ca ordin de marime: daca anul trecut nu existau in complex case cu preturi mai mici de 550.000 euro, acum o vila de lux cu suprafata de 325 m.p. poate fi achizitionata cu 285.000 euro + TVA”, au spus oficialii dezvoltatorului pentru wall-street.ro.

Oxford Gardens se intinde pe o suprafata de 168.935 metri patrati si include 204 vile, spatii verzi si un complex sportiv dotat cu terenuri de tenis si baschet. Complexul de vile este localizat in nordul Bucurestiului, vizavi de Scoala Americana, in vecinatatea padurii Baneasa.

Complexul rezidential de lux are ca public tinta directorii de companii, oamenii de afaceri sau managerii expati, iar pana in prezent vilele au fost destinate cu precadere inchirierilor. Astfel, pana in prezent circa 40 de vile sunt inchiriate si doar 6 cumparate, iar pentru inca 5 se poarta discutii avansate pentru vanzare.

Acum, insa, dezvoltatorul vrea sa incline balanta in favoarea vanzarilor si pentru a dinamiza numarul contractelor a decis sa lanseze o companie de marketing prin care sa promoveze ofertele promotionale din complex. Astfel, pana pe 15 decembrie, compania va avea reduceri de preturi atat pentru vilele finalizate, cat si pentru cele aflate in curs de finisare.

Pretul unei vile de 325 mp pleaca de la 285.000 euro pentru unitatile nefinisate si ajunge la 385.000 euro pentru cele complet finisate.

"Ideea campaniei este aceea de a ajusta preturile conform noilor realitati economice, fara insa a altera conceptul de ansamblu de lux al Oxford Gardens", explica reprezentantii Oxford Gardens. "Tocmai pentru ca demaram o campanie bazata pe flexibilitate, am decis sa scoatem la vanzare atat vilele complet finisate cat si cele in curs de finisare. In ultimul caz, stadiul constructiei ofera avantajul unui pret de achizitie mai mic, in timp ce utilizatorul isi poate personaliza locuinta dupa cum doreste”, au adaugat oficialii companiei.

Proiectul Oxford Gardens cuprinde 204 proprietati exclusiviste, cu o suprafata construita de 98.000 mp, dispuse in jurul parcurilor ansamblului; fiecare proprietate beneficiaza de un lot privat cu suprafete cuprinse intre 400 si 1.300 mp, cu gradini si terase generoase, iar unele dintre ele cu piscina. Vilele au suprafete cuprinse intre 350 si 650 mp construiti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Facilitec preia in portofoliu proiectul Willbrook Platinum