Compania israeliana Nanette Real Estate cere insolventa unui proiect rezidential de 500 de apartamente, pe care il anuntase in Timisoara in anii de boom si din care spera sa obtina incasari de 54 mil. euro.

Astfel, potrivit datelor de la Tribunalul Bucuresti, societatea Nanette City Gate Timisoara, la care Nanette Real Estate detine o participatie de 50% si prin care urma sa se dezvolte in nordul orasului Timisoara un proiect rezidential cu aproape 500 de apartamente, si-a cerut insolventa saptamana trecuta.

Primul termen al dosarului este 28 noiembrie.

Nanette vroia sa construiasca pe un teren de peste 17.000 mp proiectul rezidential City Gate din Timisoara, care ar fi urmat sa aduca vanzari de 54 mil. euro, fara TVA, potrivit datelor de pe site-ul companiei de dezvoltari imobiliare.

Grupul israelian Nanette a anuntat in perioada boomului imobiliar 4 proiecte rezidentiale in Romania, doua in Bucuresti si 2 in Timisoara. In Bucuresti dezvoltatorul a lansat pe piata proiectul Lake Towers din zona Lacul Morii, la care avea tot o participatie de 50%.

In total cele 4 proiecte rezidentiale ar fi cumulat aproape 1.500 de locuinte. Din vanzarea acestor locuinte, israelienii estimau vanzari totale de aproape 160 mil. euro, fara TVA.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Prime Kapital lanseaza un nou proiect rezidential: unde va fi situat
Setari Cookie-uri