Livrare din Buftea: un birou luminos in mijlocul unei platforme logistice

Biroul companiei de curierat DPD Romania este amplasat in Buftea, pe o platforma logistica, astfel incat angajatii sunt intotdeauna la un pas de "miezul" activitatii. Desi amplasate in spatiul auster, tipic logisticii, interiorul birourilor DPD surprind prin cantitatea mare de lumina naturala, atmosfera primitoare si suflul "istoric" care "tapeteaza" peretii.


La fiecare pas in biroul companiei suntem intampinati de fotografii, articole, diplome sau „zambete” agatate de pereti. Istoricul companiei este astfel „viu” in cultura corporatiei prin fotografiile cu curierii pe biciclete, de la inceputurile firmei, sau primele articole scrise despre activitatea companiei de curierat (fosta Pegasus-n.r.).

“Ne-am mutat in 2008. Am ales aceasta cladire pentru spatiul pe care il avem la dispozitie pentru desfasurarea activitatii, dar mai ales pentru ca astfel ne ferim de traficul din Bucuresti. Un curier trebuie sa se deplaseze rapid, un spatiu in Bucuresti ne-ar fi costat timp foarte pretios. Am ales un spatiu in nordul capitalei pentru a avea acces rapid la toate directiile catre tara. Un alt motiv foarte important pentru care am ales aceasta zona este faptul ca birourile sunt in acelasi loc cu zona logistica. Astfel activitatea este mai usor de controlat. Managerul depozitului are biroul chiar in depozit pentru a fi la curent cu tot ce se intampla”, spun oficialii DPD.

Un avantaj este ca traficul este lejer, dar si faptul ca accesul este rapid la toate drumurile principale. Totusi, oficialii companiei admit ca distanta fata de centru este un dezavantaj. Compania asigura transportul angajatilor pana la birourile din Buftea.

Majoritatea spatiilor din birou sunt deschise, insa sunt si destul de multe spatii inchise, cum ar fi sala de sedinte sau birourile managerilor. Lucian Aldescu, CEO al companiei are biroul chiar langa sala de sedinte. Cu o suprafata de 8 mp, biroul lui este unul simplu, in care pastreaza fotografii cu familia, multe tablouri sau materiale cu logo ul DPD, iar la loc de cinste este o fotografie cu prima echipa Pegasus din Romania.

Birourile DPD pe scurt:

Sediu Bucuresti: 640 mp de birouri si 2.108 mp spatii de depozitare

Sediu Sibiu : 180 mp de birouri, si 990 mp spatii de depozit, la care se adauga o curte de 1.800 mp.

Numar angajati Bucuresti:130

Numar total angajati (inclusiv subcontractori): 500

Proprietar sediu Bucuresti: Quasar Management Property

Alti chiriasi in spatiul din Bucuresti: Rombiz, YKK, Renault

Proprietar sediu Sibiu: Ambient

Numar sali de sedinta
:1

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Imobiliare ╚Öi construc╚Ťii »Citește și
In vizita la compania care a gasit in Romania "cei mai buni ingineri din lume"
Setari Cookie-uri