Tatika Investments detine 90% din firma Wellkept Imobiliare, restul titlurilor fiind in posesia lui Andrei Bejenaru.

Potrivit datelor Wellkept Imobiliare trasmise Mediafax, proiectul Balcescu 17A va fi realizat pe un teren cu o suprafata de doar 333 metri patrati.

Potrivit Planului Urbanistic Zonal, terenul se afla intr-o zona istorica protejata. Documentatia care a stat la baza aprobarii PUZ-ului propunea construirea imobilului astfel incat sa asigure crearea unei cai de acces spre Sala "Omnia" aflata in imediata vecinatate a terenului. Langa teren este amplasat un imobil, in stare avansata de degradare, aflat pe lista monumentelor istorice.

Proiectul dezvoltat de Wellkept Imobiliare va cuprinde spatii de tip comercial si de birouri, cladirea in ansamblul ei avand caracteristici arhitecturale, dar si functionale care se potrivesc cu modelele de afaceri ale intreprinderilor mici si mijlocii sau ale practicienilor individuali avand partitionari cuprinse intre 237 si 290 metri patrati pe etaj.

Citeste si:

Astfel, la subsol, parter si mezanin vor fi amplasate spatii comerciale, iar la etajele 1-5 se vor regasi spatii deschise pretabile in mod special pentru zone de birou, spatii tehnice sau grupuri de utilitate generala.

Constructorul este firma Comnord, controlata de omul de afaceri Sorin Creteanu.

Autorizatia de constructie a fost aprobata in luna august de Primaria Municipiului Bucuresti, iar lucrarile sunt programate sa se intinda pe o perioada de 3 ani. Data de finalizare a constructiei este luna noiembrie 2015.