Un nou call center in Romania: Telbridge a inchiriat 640 mp de birouri

Compania Telbridge a inchiriat 640 mp de birouri intr-o cladire aflata in dezvoltare in cartierul Aviatiei, a anuntat Jones Lang LaSalle, consultantul care a intermediat tranzactia.

Jones Lang LaSalle a intermediat inchirierea unui etaj de 640 mp catre compania poloneza Telbridge, in cladirea CSDA Siriului. Cladirea dezvoltata de Primavera Development este inca in constructie, avand finisaje si specificatii tehnice de clasa A si este finantata din fonduri europene. Jones Lang LaSalle a reprezentat Primavera Development in aceasta tranzactie.

Lucrarile de constructie pentru cladirea situata in zona de nord a capitalei, pe strada Siriului, in cartierul Aviatiei, au fost demarate in primul trimestru al anului trecut si se preconizeaza livrarea in aprilie 2013, totalizand circa 3.500 mp inchiriabili.

Compania poloneza Telbridge ofera solutii de externalizare a operatiunilor de tip call-center, reprezentand un “new entry” pe piata romaneasca, fiind de asemenea si primul contract de preinchiriere semnat in cladirea respectiva.

Conform unui studiu Jones Lang LaSalle din octombrie 2012, Romania se situa pe locul 9 in lume si pe locul 3 in Europa, dupa Marea Britanie si Polonia, ca destinatie preferata a investitorilor pentru operatiuni de tip call-center, generand circa 11.400 de locuri de munca in acest domeniu.

Primavera Development este implicata in dezvoltarea mai multor proiecte in Romania, in special de birouri si rezidentiale, precum S-Park, Dem. Dobrescu, EOS Business Business Park, Frumoasa 30, La Mesteceni si Sisesti Residence.

Departamentul de birouri al Jones Lang LaSalle a incheiat 20 de tranzactii de inchiriere in 2012, in suprafata totala de 27.500 mp.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri