Blake Horsley, neozeelandezul care a condus timp de 5 ani departamentul de investitii al companiei de consultanta imobiliara Colliers Internationala, pleaca la fondul de investitii canadian Benevo.

" Echipa de investitii de la Colliers a fost implicata in aproape toate tranzactiile mari realizate prin intermediul agentiilor imobiliare din ultimii 4 ani si are in prezent o pozitie foarte buna pe piata", spune Horsley care a explicat ca din noua sa pozitie la Benevo va conduce intrarea companiei canadiene si pe alte piete din Europa Centrala si de Est.

"Dezvoltarea imobiliara este un domeniu in care am dorit sa intru de ceva vreme. Parasesc Colliers in relatii extraordinare, iar colegii mei m-au sustinut extrem de mult", mai spune Blake Horsley.

In ceea ce priveste Benevo, Horsley mentioneaza ca are "o relatie profesionala excelenta cu Michael (Topolinski-n.r.), proprietarul, si sunt entuziasmat de ceea ce fac. Au demarat deja constructia proiectului de retail de la fost platforma Vulcan, iar constructia centrului comercial Victoria City va incepe in acest an".

Potrivit lui Horsley compania Benevo are capital alocat si pentru alte piete, pe care fostul manager de investitii al Colliers le va coordona, si exista tranzactii care vor fi semnate in urmatoarele luni. "Prin urmare cred ca este o mare oportunitate pentru mine", a declarat Horsley.

Fondul de investitii canadian Benevo este implicat in parteneriat cu NEPI in dezvoltarea un parc de retail pe fosta platform Vulcan din Bucuresti, platforma achizitionata de Benevo la inceputul lui 2012.

Benevo detine si administreaza in Romania cateva sute de apartamente. Fondul de investitii a intrat pe piata romaneasca in perioada de boom prin achizitii de locuinte. La sfarsitul lui 2011, canadienii au reinceput sa cumpere si “pachete” de apartamente in Romania, preluand 64 de unitati in proiectul Cosmopolis.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Neozeelandezul Blake Horsley, noul country head al P3 Romania