AFI Europe a semnat noi contracte de inchiriere pentru AFI Park 1, cladirea fiind ocupata in proportie de 85%.
Cladirea de birouri AFI Park 1 a ajuns la inceputul acestui an la o rata de ocupare de 85%, semnand cinci noi contracte de inchiriere cu companii din domeniile IT, bancar si constructii.

Cladirea este prima din cele cinci birouri de clasa A proiectate in aceeasi zona si a fost finalizata in septembrie 2012.

Endava, unul dintre chiriasii de baza ai AFI Park 1, a decis sa-si extinda birourile cu inca 600 de metri patrati pe care ii adauga la spatiul existent in prezent, ajungand la 3.000 de metri patrati suprafata ocupata.

Alte trei companii de top din industria IT isi vor muta birourile in spatiile amplasate la etajele superioare ale AFI Park 1, ocupand 2.350 metri patrati.

Pe langa noii chiriasi din sectorul IT, se vor alatura mixului cladirii si Leumi Bank si Danya Cebus Rom. Leumi Bank va deschide la parterul cladirii o sucursala comerciala, care va beneficia de locatia extrem de vizibila si de traficul generat de mall-ul AFI Palace Cotroceni, dar si de chiriasii cladirii de birouri. Danya Cebus Rom, o firma de constructii internationala de top isi va reloca sediul in noua cladire de birouri.

Microchip Technology, o companie americana, listata la bursa NASDAQ, a fost primul chirias care a semnat un contract de inchiriere cu AFI Park 1, fiind urmat de Endava Romania, companie inclusa in anul 2011 in ”Top 100 cei mai buni furnizori de servicii ITO-BPO din lume”, de catre Global ServicesCel de-al treilea chirias din AFI Park 1 a fost Cameron, un furnizor de top la nivel mondial, in domeniul sistemelor si serviciilor din industria petroliera, companie listata la bursa din New York.

AFI Park 2, cea de-a doua cladire de birouri este in prezent in constructie, iar finalizarea este estimata pentru primul trimestru din 2014, in timp ce celelalte trei cladiri de birouri ale proiectului vor fi finalizate in fiecare an ulterior, oferind posibilitatea tuturor chiriasilor sa creasca si sa se dezvolte in cadrul AFI Park.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri