Un call center inchiriaza 1.000 mp in cladirea Avrig 3-5

Compania romaneasca de operatiuni tip call center Global Remote Services a inchiriat recent un etaj in suprafata totala de 1.000 mp in cladirea Avrig 3-5, situata in imediata vecinatate a parcului Obor.

Cladirea este proprietatea Danube Property Fund, iar inchirierea a fost intermediata de catre Jones Lang LaSalle, ca reprezentant al proprietarului. Andrea Li Puma, managing partner al Wings Real Estate, a reprezentat compania GRS in tranzactie.

“In ultimele luni am finalizat lucrarile de modernizare a cladirii, incluzand renovarea totala a zonei receptiei si crearea unui showroom la ultimul etaj, care confera potentialilor chiriasi posibilitatea de a-si imagina cum poate arata sediul lor in cladirea noastra”, a spus Roger Calvo, director de investitii pentru Danube Property Advisers.

Spatiul total disponibil din Avrig 3-5 este de 8.000 mp. Alte cladiri care fac parte din portofoliul de proprietati detinute de Danube Property Fund sunt localizate la adresele Str. Biharia nr. 26, Str. Buzesti nr. 50 si Sos.Nordului nr. 62.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri