Pentru Reckitt Benckiser tranzactia inseamna atat o relocare cat si o extindere fata de spatiul ocupat precedent in Bucuresti pe Bulevardul Dacia. Compania se alatura listei de chiriasi actuali ai complexului situat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, printre care se numara Advent, Parexel si Citroën. Mutarea echipei Reckitt-Benckiser in noul spatiu, cu o suprafata totala de 973 de metri patrati, se va realiza incepand cu 18 martie.

“O data cu cresterea unei companii, upgrade-ul de spatiu vine natural, atat in ceea ce priveste suprafata, specificatiile tehnice cat si localizarea. Un procent considerabil din tranzactiile actuale de pe piata revine acestui tip de cerere de upgrade”, a declarat Horia Moldovan, associate director office division The Advisers / Knight Frank, consultantul care a tranzactionat inchirierea unui procent de 40% din totalul spatiului de birouri din Metropolis Center.

Complexul Metropolis Center dispune de o suprafata totala inchiriabila de 27.800 de metri patrati, dintre care 11.000 sunt destinati spatiilor de birouri de clasa A dispuse pe sapte etaje. Restul spatiului cladirii este repartizat cu succes galeriei comerciale de la parter, restaurantului Loft, aparthotelului Starlight si unei parcari subterane cu o capacitate de 186 de locuri.

Citeste si:

Metropolis Center a fost dezvoltat de catre grupul austriac Soravia si pastreaza parte din fatada si structura fostei tipografii “Cartea Romaneasca”.