Veniturile departamentului de property management al Colliers International Romania au crescut de 5 ori anul trecut, comparativ cu 2011, a declarat Ilinca Paun, managing director al Colliers Romania.
Pentru 2013, compania are in plan sa isi extinda portofoliul pe toate segmentele- industrial, office si retail.

“Lucram pentru doua proiecte noi incepand din luna ianuarie, si estimam colaborarea cu inca trei clienti noi pana la sfarsitul anului”, a declarat Ilinca Paun.

Echipa de property management din cadrul Colliers International a inceput anul 2013 cu mandate active pe 13 proiecte, atat in Bucuresti, cat si in tara, pentru care ofera servicii de property management sau certificare verde.

Lansata la inceputul anului 2011, divizia de Property Management asigura in prezent servicii de property management pentru 5 proiecte, cu o suprafata cumulata de 65.000 mp si va continua sa isi extinda portofoliul precum si gama de servicii oferite.

Pe segmentul serviciilor de consultanta pentru certificarea verde a cladirilor, anul 2013 a inceput cu 8 proiecte in curs de certificare – atat cladiri de birouri, cat si centre comerciale -, ca rezultat al nevoii tot mai acute a proprietarilor pentru reducerea costurilor operationale si cresterea valorii cladirilor din portofoliu.

In Europa de Est, Colliers International a incheiat anul 2012 cu o crestere de 40% a veniturilor din servicii de administrare a proprietatilor, comparativ cu anul precedent, in ceea ce ramane un mediu economic dificil in majoritatea tarilor.

Proiecte cu o suprafata cumulata de 500.000 mp au fost adaugate in portofoliul companiei: Anul a inceput cu gestionarea a 15 cladiri noi (o suprafata totala inchiriabila de peste 310.000 mp) si a continuat cu noi instructiuni pentru managementul a alte 10 cladiri cu o suprafata totala de peste 190.000 mp.

Astfel, Colliers administreaza in prezent un portofoliu de aproape 1,1 milioane mp in Europa de Est.

In 2013, noi linii de business vor fi lansate in Cehia, Ungaria si Slovacia.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri