Colliers International a obtinut mandatul de property management pentru Hermes Business Campus, parcul de birouri cu o suprafata totala inchiriabila de 78.000 mp dezvoltat de Atenor Group in Bucuresti, Romania. Acesta este cel mai mare proiect de birouri sub administrarea Colliers International in Romania.

Situat chiar in inima noului district de afaceri al Capitalei, pe Bulevardul Dimitrie Pompei si in apropiere de bulevardul Barbu Vacarescu, ansamblul Hermes Business Campus cuprinde trei cladiri de birouri de clasa A cu o suprafata inchiriabila totala de 78.000 mp. Prima cladire din proiectul de birouri va fi livrata pana la finalul lunii martie, urmand ca dezvoltatorul sa demareze imediat lucrarile la cea de-a doua cladire.

Chiriasii Hermes Business Campus sunt Xerox, Ambasada Olandei din Bucuresti, Grupul Editorial Litera, Fribourg Capital, Bunt Studio si Universal Online Promotion.

In calitate de property manager, Colliers este responsabil de relatia cu chiriasii, subcontractarea serviciilor, controlul bugetului operational, mentinerea si imbunatatirea performantei generale a activelor, precum si de serviciile financiare si de raportarea catre proprietar. In cei 3 ani de activitate pe piata din Romania, echipa de property management a Colliers a lucrat pentru clienti de renume international precum Allianz Tiriac, ING Lease, General Electric, Helios Phoenix si, cel mai recent, Atenor Group, avȃnd sub administrare proiecte cu o suprafata cumulata de 120.000 mp GLA.

Divizia de Real Estate Management Services din cadrul Colliers International ofera servicii personalizate de administrare pentru proprietarii de cladiri de birouri, spatii de retail sau industriale. In plus, echipa activeaza ca lider pe segmentul de certificari verzi si asista in prezent 13 proiecte in Romania si peste 20 proiecte in Europa Centrala si de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri